‘Tweede virusgolf in het najaar’

De Britse minister van Volksgezondheid Alan Johnson waarschuwt voor een tweede golf van Mexicaanse griep, komend najaar. De tweede golf zou karakteriserend zijn voor virusuitbraken in het verleden, zoals de Spaanse griep, die naar schatting 50 miljoen mensen het leven kostte.

Johnson: “Dit is een nieuw virus, dat we nog nooit gezien hebben. Onze kennis van alle voorgaande virusuitbraken is dat er twee fases zijn. Eerst is er meestal een vrij milde fase en pas daarna volgt de tweede fase, vaak in de herfst en winter, die veel extremer is.”

Ondertussen heeft het Britse ministerie van Volksgezondheid al geruime tijd maatregelen getroffen voor mogelijk 750.000 Britse doden als gevolg van een virusuitbraak, zo meldt de Britse krant The Daily Telegraph. Het ministerie bevestigt dat het in 2006 miljoenen extra bodybags besteld heeft als een voorzorgsmaatregel voor een virusuitbraak.

Er worden ook voorbereidingen getroffen voor het inzetten van opblaasbare mortuaria, ‘express-begrafenissen’ en rond-de-klok crematies, als de uitbraak van de Mexicaanse griep in alle hevigheid om zich heen grijpt.

In het allerergste scenario zullen zelfs koeltrailers worden ingezet, om alle lijken tijdelijk in op te slaan, en zullen begraafkisten meerdere malen gebruikt gaan worden. Slechts 30 procent van alle slachtoffers zullen begraven kunnen worden; de rest moet worden gecremeerd.

Lees ook:Varkensgriep in zes (plus twee) alarmfasen
Lees ook:Vaccin tegen Mexicaanse griep ernstig vertraagd
Lees ook:Pandemisch alarmsysteem
Lees ook:Ophokken nu verplicht
Lees ook:Mexicaanse griep gaat geld kosten

Eén reactie op “‘Tweede virusgolf in het najaar’

  1. wim jansen

    Griep is een infectieziekte. Dat wil zeggen dat de ziekte zich normaal verspreidt van individu tot individu. Van dier tot dier, van mens tot mens en, in bijzondere gevallen, van dier tot mens. Dat laatste is beangstigend, maar minder beangstigend dan een ziekte die verspreid wordt door menselijke manipulatie, per ongeluk of misschien zelfs met opzet. Dat laatste is aan de hand met de varkensgriep, de Mexicaanse griep of hoe je die ook noemen wilt. Door alle gereis met preventieve antibiotica en prikken (=ter voorkoming van een ziekte), gemanipuleer met vaccins, proefjes met virussen en geknoei in laboratoria ontstaan er gevaarlijke stammen die steeds ernstiger ziekten kunnen gaan veroorzaken. Inplaats van als antwoord hierop om de oorzaak aan te pakken is de “wetenschap” een andere richting ingeslagen, al een tijdje trouwens. Met het maken van nieuwe vaccins, heftiger medicijnen en dat soort maatregelen. Niet door versterking van de gezondheid van mensen, door betere voorlichting en strengere controle op voedsel, dat in alle vormen van junkfood nog steeds wordt aangeprezen. Ook niet door verbieden van giftige conserveer- en andere bijmengsels, die onze voeding vervuilt. En evenmin door iets aan het kwijnende milieu te doen. Nee, hoewel wetenschappers al sinds de uitvinding van inentingen weten dat versterking van het immuunsysteem (Beauchamp) de enige redding is, komt er alleen maar verzwakkende rommel bij. En allemaal medische rommel, die voor veel geld aan de overheid wordt verkocht, in naam van de “volksgezondheid”. En die ons alleen maar zieker maakt: meer misgeboorten, ADHD, autisme en degeneratieve ziekten als ME, MS, kanker enzo. En ondertussen verspreiden ze (of: we) virussen als H1N1, H5N1, Hepatitis en AIDS via vervuilde entstoffen en naalden. De nieuwste stunt van de overheid is die vaccins. Meer narigheid van hetzelfde, terwijl de Tamiflu (ook meer bijwerkingen dan gezondheid) nog ligt te wachten tot de u.v.d. over een maand verstreken is. Een oude Griekse wijsgeer heeft eens de uitspraak gedaan: Wie de Goden willen verderven, slaan zij met blindheid…. Wellicht dat dit vaccin de griep een andere uitwerking geeft, maar het zou me niet verbazen als dat blindheid is!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.