Internationale griepconferentie verwacht massa’s doden en sociale chaos

Ondanks het feit dat de Mexicaanse griep in vergelijking met een normale seizoensgriep tot nu toe nauwelijks slachtoffers heeft gemaakt en daarom ‘mild’ mag worden genoemd, bereidt de hele wereld zich voor op een pandemie in de herfst van dit jaar, die naar officiële verwachtingen een zeer hoog aantal doden tot gevolg zal hebben.

Een brochure over de eerste internationale conferentie over de Mexicaanse griep, die van 19-21 augustus in Washington wordt gehouden, maakt gewag van extreme maatregelen die de overheden zullen nemen na het ontstaan van sociale onrust vanwege het enorme aantal ziekte- en sterfgevallen.

In de brochure, door een werknemer van het Amerikaanse Nationale Gezondheids Instituut toegestuurd aan Alex Jones’ Infowars, staat te lezen dat op de ‘International Swine Flue Conference’ onder andere gesproken zal worden over:

De (veronderstelde) werknemer van het Amerikaanse Gezondheids Instituut zegt dat er inmiddels voldoende aanwijzingen zijn dat de grieppandemie en aanverwante vaccinaties niets anders zijn dan een massale biologische ‘false flag’ aanval op de (wereld-)bevolking, en een excuus zullen zijn om de staat-van-beleg af te kondigen, in ieder geval in de VS.

Eén van de aanwijzingen zou de in 2007 door de regering Bush ingestelde ‘Nationale Strategie voor de Publieke Gezondheid en Medische Voorbereidingen’ zijn, gebaseerd op het ‘Biodefensie voor de 21e eeuw’ rapport, waarin het leger voorbereidingen ging treffen voor een ‘mogelijke (toen nog Aziatische) grieppandemie’ die in zesweken tijd drie miljoen Amerikanen zou kunnen doden.

Auteur Michel Chossudovsky waarschuwde al in 2005 voor een scenario waarin de overheid de dreiging van een pandemie als voorwendsel zou gaan gebruiken om de Grondwet op te schorten en door het inzetten van het leger de bevolking te controleren.

Militair bedrijf betrokken bij produktie vaccin
Mike Adams legt in een artikel voor Infowars uit hoe een Amerikaans militair bedrijf (DynCorp) betrokken is bij de samenstelling van het vaccin voor de Mexicaanse griep. De Amerikaanse regering heeft de eerder dit jaar vanwege besmette griepvaccins in opspraak gekomen vaccinproducent Baxter opdracht gegeven voor het produceren van het Mexicaanse griepvaccin. Baxter maakt hierbij gebruik van ingrediënten die afkomstig zijn uit overleden Afrikaanse groene apen. Het patent op het proces om deze ingrediënten te verkrijgen is in handen van de Amerikaanse regering én het particuliere militaire bedrijf DynCorp.

DynCorp heeft tevens de opdracht om de grens tussen de VS en Mexico, waar de Mexicaanse griep voor het eerst verscheen, in de gaten te houden. En laat er nou precies in dat gebied een variant van de Mexicaanse griep ontdekt zijn die resistent is tegen het – eveneens omstreden – antigriep middel Tamiflu.

Samenstelling vaccin zeer omstreden – 12.000 kinderen proefkonijn
Eind juli bevestigde de Washington Post dat het Mexicaanse griepvaccin het uiterst giftige kwik bevat, dat onderdeel vormt van de conserveringsstof thimerosal, een component dat ‘volgens sommigen schadelijk is voor kinderen’ en in verband wordt gebracht met de wereldwijde autisme-epidemie (sinds 1991, toen het aantal vaccins voor kinderen werd verdubbeld, steeg het aantal autismegevallen met 1500%). Toch worden er zo’n 12.000 kinderen als proefkonijnen gebruikt voor het testen van het experimentele vaccin.

In dit vaccin zit ook squalene, een gevaarlijk ingrediënt dat al vaak in verband is gebracht met bijvoorbeeld het Golfoorlog-syndroom en een groot aantal andere verzwakkende aandoeningen. ‘Squalene droeg bij aan een stortvloed van reacties – het ‘Golfoorlog syndroom’-…

Militairen kregen (onder andere) last van reuma, fibromyalgie, lympheklierafwijkingen, allerlei vormen van (huid-)uitslag, chronische vermoeidheid, chronische hoofdpijn, abnormaal haarverlies, onherstelbare huidbeschadigingen, zweren, duizeligheid, zwakheid, geheugenverlies, toevallen, stemmingswisselingen, neuropsychiatrische problemen, multiple sclerosis, ALS, chronische diarree, nachtzweten en voortdurende verhoging.’

Zoals gebruikelijk is bij sommige vaccins bevat het Mexicaanse griepvaccin een afgezwakte vorm van het H1N1 virus. Wetenschappelijk wordt erkend dat vaccins die op deze manier zijn samengesteld bij sommigen juist de ziekte kunnen veroorzaken. De vaccins van Novartis en GSK bevatten de op squalene gebaseerde toevoeging MF59, die er voor kan zorgen dat het afgezwakte virus veel schadelijker en zelfs dodelijk wordt.

Daarnaast bevat het vaccin ook formaldehyde, een kankerverwekkende chemische stof die gebruikt wordt voor het conserveren van lijken (hier een lijst van alle in het vaccin voorkomende componenten).

Recent is er wetgeving aangenomen die zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven vrijwaart van gerechtelijke vervolging, mocht ‘achteraf’ blijken dat grote groepen mensen doodziek worden van de vaccinaties en hier permanente gezondheidsschade aan overhouden.

Speciale teams gaan gedwongen vaccineren – op school én thuis
De bel gaat. Je opent de voordeur en er staan twee geüniformeerde personen die in dienst zijn van het ministerie van Gezondheid. ‘Mevrouw, volgens onze gegevens is uw 11-jarige dochter nog niet is ingeënt tegen de waterpokken. Wij willen graag binnenkomen en uw dochter alsnog vaccineren.’

Een bizar en overtrokken angstbeeld? Nauwelijks, want in Amerika maakt Obama’s nieuwe gezondheidswetgeving het inderdaad mogelijk om te ‘interveniëren’ en mensen thuis te bezoeken om ‘de immuniseringgraad van kinderen’ te verbeteren.

Gaat deze wet in de herfst al toegepast worden op de vaccinaties voor de Mexicaanse griep? Als het aan de Amerikaanse minister van Gezondheid, Kathleen Sibelius, ligt, wel. Zij heeft namelijk verklaard dat als de miljoenen kinderen na de zomervakantie weer naar school gaan, zij allemaal gevaccineerd moeten worden – twee keer tegen de Mexicaanse griep, en twee keer tegen de seizoensgriep.

Als dit verplichte vaccinatieprogramma wordt doorgezet, dan betekent dit dat zo’n 75 miljoen Amerikaanse kinderen worden ingeënt met het ongeteste vaccin tegen de Mexicaanse griep, terwijl jaarlijks minder dan honderd kinderen sterven aan de gewone seizoensgriep, en er geen enkele aanwijzing is dat de huidige Mexicaanse griep erger is dan zo’n normale griep.

Vraag uzelf eens af hoe het kan dat wetenschappers en autoriteiten nu al menen te weten dat de huidige, slechts milde Mexicaanse griepgolf straks over zal slaan in een veel ernstigere vorm, en dat daar al maanden van tevoren een vaccin voor ontwikkeld zou zijn. Het duurt normaal gesproken een jaar voordat er een vaccin tegen de gewone seizoensgriep is ontwikkeld. Wijst dit niet heel sterk op voorkennis, en daarmee dus op een geplande gebeurtenis? Zou dat de mensen niet heel erg wantrouwig moeten maken?

Merk tevens op dat de berichten in de gevestigde media spreken van ‘mogelijk’ en ‘zouden kunnen’, maar dat de wetgeving die er ligt wel degelijk voorziet in het uitoefenen van dwang. Op deze manier wordt de (wereld-)bevolking de illusie voorgehouden dat we bij de komende pandemie daadwerkelijk een keus hebben om al dan niet gevaccineerd te worden. In Nederland is daar slechts een kleine toevoeging aan de huidige wetgeving voor nodig.

Het doel is duidelijk: zorgen dat er geen protesten komen, zodat zoveel mogelijk mensen gewillig meewerken.

Interview
De op deze site al regelmatig besproken Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister, die een klacht heeft ingediend tegen de VN, de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) en president Obama, geeft naar verwachting vanavond (om 20.00 uur of 21.00 uur) een internetradio-interview op de website Klokkenluider online.

Bron: Xandernieuws.punt.nl

Lees ook:Amerikaanse onderzoekers hebben nieuw vaccin vogelgriep
Lees ook:Alle landen moeten griepvaccin hebben
Lees ook:’Geen reden voor onrust over adjuvans’
Lees ook:Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) griepvaccin dan de bevolking
Lees ook:Waarom krijgt niet gewoon iedereen de griepprik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.