Opnieuw gezonde Nederlander overleden aan Mexicaanse griep

Een 35-jarige man is woensdag overleden aan de gevolgen van de Mexicaanse griep in het Atriumziekenhuis in Heerlen. Dat heeft een woordvoerder van het Atrium donderdag gezegd.

De man was gezond en had geen medische geschiedenis, aldus de woordvoerder. De patiënt was begin deze week opgenomen op de Intensive Care, omdat hij in een zeer slechte conditie het ziekenhuis werd binnengevoerd.

Dit zal de onrust onder de Nederlandse bevolking alleen maar doen toenemen en er toe leiden dat nog meer mensen alsnog een griepprik gaan halen.

Lees ook:57ste Vogelgriepdode in Indonesië
Lees ook:Massaal buikgriep in Nijmeegse ziekenhuizen
Lees ook:Nederlanders vrezen Mexicaanse griep (nog) niet
Lees ook:Het is weer tijd voor de griepprik
Lees ook:Twee Nederlandse jongeren overleden aan griep

Eén reactie op “Opnieuw gezonde Nederlander overleden aan Mexicaanse griep

  1. wim jansen

    Wat is gezond? Hard werken, stress, pillen slikken om toch maar naar je werk te kunnen? Onbekend of het “gezonde” griepslachtoffer tot die categorie behoorde., maar gezien het gegeven dat het merendeel van de Nederlanders zo leeft om financiering, hypotheek en auto te kunnen bekostigen zou het me niet verwonderen. Maar het bericht wordt breed uitgemeten in de pers en de run op het experimentele griepvaccin blijft aanhouden.
    Als u zich realiseert dat het risico van een dodelijk verkeersongeval meer dan 6x zo groot is als het overlijden aan die griep, zou u dan ook vanaf maart, toen de eerste paniekboodschappen door het RIVM de media in werden gestuurd, thuis achter de geraniums zijn gekropen?? Kom nou, laat je niet gek maken!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.