Nederlanders massaal in rij voor verkeerde vaccin

Omdat veel Nederlanders bang zijn voor de Mexicaanse griep is er een ware toeloop ontstaan op de gewone seizoensgriepprik die echter helemaal niks doet tegen de Mexicaanse griep. En momenteel betreffen bijna alle ziekte gevallen die van de Mexicaanse griep

Bij veel huisartsen staan mensen rijendik te wachten om ingeënt te kunnen worden.

In Hardenberg stonden zeshonderd mensen in de kou te wachten.Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) bevestigt dat artsen daarom extra vaccins bestellen.

Een andere verklaring dan irrationele angst voor de Mexicaanse griep lijkt er niet te zijn voor de extra interesse in de gewone griepprik.

Lees ook:Wachtkamer huisarts voller door griepprikken
Lees ook:Pauw & Witteman blundert over Mexicaanse griep
Lees ook:Campagne griepprik succesvol
Lees ook:Driekwart artsen neemt prik tegen Mexicaanse griep
Lees ook:Zwangere vrouwen piekeren over griepprik

2 reacties op “Nederlanders massaal in rij voor verkeerde vaccin

  1. wim jansen

    De paniek heeft toegeslagen, zodanig dat angsthazen vechtend in de rij voorwaarts dringen om het verkeerde vaccin ingespoten te krijgen. Wie wind zaait zal storm oogsten is het gezegde en wie paniek zaait…..
    Het gemene van de pandemie is, dat niemand meer over alle bijwerkingen van het vaccin praat. De overheid heeft met hulp van instanties die beter zouden moeten weten zeven maanden lang paniek gezaaid en nu de eerste “gezonde” griepslachtoffers vallen en de media daar als nooit tevoren (ieder jaar vallen er ca. 1000 griepslachtoffers door de seizoensgriep) over schreeuwen staat iedereen met weinig hersens en veel angst in het hoofd klaar om zich te laten prikken. Terwijl de WHO adviseert geen kinderen in te spuiten met het verraderlijke kwik-en-oliebrouwsel bieden grootouders in opperste nood hun prik aan voor hun eigen kleinkinderen! Het meest navrante is dat we over enige tijd, nadrukkelijk of meer tersluiks, geconfronteerd zullen worden met alle narigheid die de inhoudsstoffen van het vaccin reeds eerder aan Golfoorlog-militairen, autistische kinderen en astmatici hebben toegebracht. Maar stel dat je je kind nu niet aan die gevaren blootstelt en het komt toevallig (er zijn tenslotte altijd een paar pechvogels) aan de griep te overlijden of het lijkt daarop, dan ben je voorgoed vervreemd van je partner, je vrienden, je familie en iedere andere nette, meevoelende burger. Want de overheid heeft het nadrukkelijk geadviseerd (overigens ZONDER ENIGE AANSPRAKELIJKHEID TE AANVAARDEN als het mis gaat) en als je zo ongehoorzaam en eigenwijs bent.. dan moet je het zelf maar weten. Sterkte, verstandige ouders! En natuurlijk de zwangere moeders die het ongeteste vaccin weigeren omdat ze het risico van een softenon-baby niet willen lopen. Stom, stom, stom als je je laat prikken, maar als minister Klink het zegt dat het moet voor je kind…. Bullshit, die man zou het z’n eigen vrouw niet geven, zelf neeemt hij het trouwens evenmin! Maar er is gelukkig een lichtpuntje: in de Spaanse griep redde homeopathie 99% van de zieken, terwijl de gewone geneeskunde het niet verder bracht dan ca. 70%. Dus wie wijs is roept: PANDEMIE? KIES HOMEOPATHIE!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark

    Als ik al het beroep op angst weglaat lijkt het mij dat je dit wilt zeggen:

    1) De WHO adviseert kinderen niet te injecteren met een kwik en oliebrouwsel
    2) De overheid neemt geen aansprakelijkheid voor foute gevolgen van de griepprik
    3) Minister Klink noch zijn vrouw neemt een griepprik
    4) Homeopathie redde 99% van mensen besmet met de Spaanse griep, reguliere geneeskunde 70%

    Met als conclusie dat je geen griepprik moet nemen maar je moet verlaten op homeopathie.

    Kan je mij zeggen waar je je feiten vandaan haalt?
    En over de conclusie: je zegt dat je een specifiek iets van de reguliere geneeskunde zou moeten weigeren (namelijk een griep-vaccinatie) en verwijst daarna naar het geheel van een alternatieve geneeskunde (homeopatie).
    Kan je zeggen wat volgens jou, met bronvermelding, uit de homeopathie een alternatief is voor de Mexicaanse griep?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.