‘VN-wetenschapper vermoedt kwade opzet bij Mexicaans virus’

Uitbraak exact voorspeld op Steve Quayle radio eind maart en pandemie dreigt wereldeconomie genadeklap te geven

Onderzoeksjournalist en voormalige medewerker van de Amerikaanse NSA (National Security Agency) Wayne Madsen verklaart in een nieuwsuitzending van Russia Today dat een belangrijke VN-wetenschapper, die onder andere de uitbraak van het dodelijke Ebola virus in Afrika onderzocht, eerdere vermoedens dat het virus mogelijk biogenetisch gefabriceerd is door mensen, bevestigt.

Wadsen sprak met twee journalistieke bronnen in Mexico en Indonesië, dat recent nog te maken had met een uitbraak van vogelgriep. ‘Beide journalisten hebben contact met officials bij de Wereld Gezondheids Organisatie en de VN, inclusief een wetenschapper die al eerder te maken had met het Ebola Virus en HIV/AIDS in Afrika. Volgens deze wetenschapper is het Mexicaanse virus zeer ongewoon, en lijkt de samenstelling het resultaat van genensplitsing. De griep bevat elementen van vogelgriep, twee vormen van menselijke griep, en verschillende varianten van varkensgriep. Dit lijkt niet op een natuurlijke manier tot stand te zijn gekomen.’

Een andere aanwijzing dat er kwade opzet in het spel is, is het ‘doelwit’ van het virus. In tegenstelling tot andere vormen van griep, waardoor vooral hele jonge en oudere mensen worden getroffen, worden vooral mensen tussen de 20 en de 45 met het virus besmet. Madsen bevestigt nogmaals, dat mensen niet besmet kunnen worden door varkens, mede omdat er nog niet één varken is ziek geworden. Daarom is de naam in bijvoorbeeld Nederland al veranderd van varkensgriep in Mexicaanse griep.

Madsens bronnen zijn er dan ook van ‘overtuigd dat de uitbraak ‘… het resultaat is van de introductie van een door mensen gefabriceerd pathogeen (=ziekteverwekker van biologisch oorsprong), die zou kunnen ontaarden in een wereldwijde pandemie, met potentieel catastrofale konsekwenties voor de internationale handel, verkeer en economie.’

‘Dit is opnieuw een negatieve schok op een moment, dat de economie dit totaal niet kan gebruiken,’ aldus Jay Bryson, econoom bij Wachovia. Over de hele wereld worden vluchten van en naar Mexico geschrapt, en hebben Rusland, China en Zuid Korea de import van Noord Amerikaans varkensvlees verboden, ondanks het feit dat de Mexicaanse griep zich niet via varkens en varkensvlees verspreidt.

Neil MacKinnon, hoofdeconoom bij de ECU Group PLC in London, is het met Bryson eens. ‘Boven op de wereldwijde financiële en economische crisis, is een uitbraak van varkensgriep het laatste wat we nu nodig hebben.’ Mexico is ook in economisch opzicht tot nu toe het zwaarste getroffen. Het land, dat toch al zwaar te lijden heeft onder de ingestortte olieprijs en een burgeroorlog tegen de machtige drugskartels, verliest nogmaals miljarden aan inkomsten door bijvoorbeeld het sterk teruglopende toerisme. In Mexico City zijn deze inkomsten al met 36% gedaald.

‘Zelfs een milde pandemie zal aanzienlijke gevolgen hebben voor de wereldeconomie,’ schreven Australische onderzoekers in een rapport in 2006, dat overgenomen werd door de Wereld Bank. Vorig jaar becijferde de Wereld Bank, dat een uitbraak zoals van de Spaanse Griep in 1918, de wereld $ 3,1 biljoen dollar kan kosten.

Jay Bryson van Wachovia vreest, dat de Mexicaanse griep de genadeklap voor de wereldeconomie kan betekenen. ‘Als je op volle kracht vooruit gaat en geraakt wordt door een torpedo, dan kun je nog blijven doorvaren. Maar als je al eerder geraakt bent door vier of vijf andere torpedo’s, dan kan die laatste er voor zorgen dat het schip zinkt.’

Uitbraak voorspeld in maart op Steve Quayle (internet-)radio
Op 25 maart was John Galt te gast bij één van Amerika’s bekendste klokkenluiders, Steve Quayle. Tijdens het interview spraken Quayle en Galt over de op handen zijnde uitvoering van de plannen van de elite achter de schermen, de ‘Nieuwe Wereld Orde’, om op korte termijn chaos te creëeren.

‘Hawk (een pseudoniem voor een belangrijke bron van Quayle) en zijn bronnen zeggen, dat alles al in gang gezet is,’ zei Quayle tegen Galt. ‘Gekoppeld aan het uitroepen van de staat-van-beleg, zal er rond die datum (19 april) een incident zijn met óf de vogelgriep, óf een ander vreemd virus, waardoor mensen uiteindelijk gedwongen uit hun woonomgeving moeten vertrekken.’

Quayle konstateerde, dat het besef dat er binnenkort gigantische veranderingen zullen plaatsvinden, eindelijk begint door te dringen tot de gewone Amerikaan. Volgens Galt is daar echter niet veel tijd meer voor, omdat er volgens zijn bronnen aanwijzingen zijn, dat er steeds meer in dollar afgehandelde financiële transacties in het buitenland stuk lopen. Dat zou er op kunnen wijzen, dat het bankensysteem in de VS binnenkort volledig zal vastlopen.

Hoe reëel is dit allemaal? De Wereld Gezondheids Organisatie heeft inmiddels alarmfase 5 afgekondigd voor de uitbraak van de Mexicaanse griep, slechts één stap verwijdert van een daadwerkelijke wereldwijde pandemie. Zodra Alarmfase 6 wordt afgekondigd, zullen er over de hele wereld drastische maatregelen worden genomen, om de uitbraak tegen te gaan. Daarvoor hoeven landen – zoals Nederland – nog niet eens te maken hebben gekregen met massale besmettingen.

Bron: www.xandernieuws.punt.nl

Lees ook:De verschrikkingen van een grieppandemie
Lees ook:‘Veel meer besmettingen in Mexico’
Lees ook:Mexicaanse griep lijkt te stabiliseren
Lees ook:WHO: Ook niet-reizigers besmet met varkensgriep
Lees ook:Vogelgrieppandemie zou 2 biljoen dollar kosten (1)

4 reacties op “‘VN-wetenschapper vermoedt kwade opzet bij Mexicaans virus’

  1. robin

    waarom is het altijd dat wanneer er iets in noord Amerika gebeurd dat er altijd iets meer moet achterschuilen dan wat het is , en wanneer er bse, sars of vogelgriep uitbreekt, er nooit zoveel achterdochtigheid ontstaat.

    er zijn maar 20 mensen dood wereldwijd… dat is niks

      /   Beantwoorden  / 
    1. shiantry

      Mee eens!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Rihanna

    Nou, ik denk dat mensen globaal moeten rondkijken wat voor drama’s en “ongelukken” zich allemaal voordoen, Vooral met het oog gericht op de Bilderberg groep en in welke takken van de industrie De leden van deze groep hun wortels hebben liggen..

    En als ik zo denk, als de overheden en globalisten het zo goed met ons voor hebben, dan hadden ze toch allang alle maatregelen getroffen om slechte omstandigheden in deze wereld de wereld uit te helpen? en met het smoesje, dat kan zomaar niet of weetje hoeveel geld dat kost? die mensen hebben al het fricken geld van de wereld! Hell dat het mogelijk is!

    maar waarom N- amerika altijd zo’n fuss maakt over dit soort dingen? nou omdat ze momenteel een crisis nodig hebben om op te lossen met een compleet gecontroleerde politiestaat that’s why :) en natuurlijk verdienen ze ook bakken met geld aan crisisen, altijd mooi meegenomen toch?

      /   Beantwoorden  / 
  3. vix

    ‘Dit is opnieuw een negatieve schok op een moment, dat de economie dit totaal niet kan gebruiken,’
    Degene die denkt dat dit ook echt in de media komt zou beter moeten weten dat wordt vermeden.
    Mocht het echt bewezen worden en burgers er dan achter komen zou het een hoop oproer met zich meebrengen.
    Maargoed voor de economie lijkt het mij niet zo slecht, kijk naar de farmaceutische industrie die zoveel onder de economische crisis zou doen lijden. Die heeft alleen maar profijt van dit virus…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.