Amerikaanse militaire studie ‘voorzag’ grieppandemie in 2009

Op 17 juni 1996 publiceerde de Amerikaanse Luchtmacht een studie met de titel ‘Airforce 2025′, waarin staat te lezen dat in het jaar 2009 een uitbraak met een mogelijk geconstrueerd influenza-virus kan komen, dat 30 miljoen mensen zal doden.

 

Is het toeval dat het Pentagon in 1996 een dodelijke uitbraak van een griepvariant ‘voorziet’ in 2009, terwijl inderdaad blijkt dat in dit jaar griepvaccins voor 18 landen hoogstwaarschijnlijk doelbewust besmet zijn met het zeer dodelijke vogelgriepvirus?

Het is in ieder geval zeer verdacht dat het rapport de bron van deze ‘fictionele’ pandemie beschrijft als ‘onbekend’, en stelt dat het ‘niet zeker is of het virus een natuurlijke mutatie betreft, of bio-geconstrueerd. Velen vrezen het laatste.’

Het rapport maakt een vergelijking met de griepepidemie van 1918 en 1919, en beschrijft dit als ‘één van de ergste menselijke catastrofes ooit. Naar schatting 20 miljoen mensen stierven wereldwijd aan het virus, en van de 20 miljoen mensen die in de VS ziek werden, gingen er ongeveer 850.000 dood.’

‘Het feit dat Baxter het dodelijke H5N1 virus mengde met een mix van H3N2 seizoen-griepvirussen is erg verdacht,’ schrijft Paul Joseph Watson. ‘Het H5N1 virus alleen heeft al honderden mensen gedood, maar het verspreidt zich moeilijk. Als het echter gecombineerd wordt met een gewoon seizoengriepvirus, waarvan iedereen weet dat dit zeer besmettelijk is, dan is het een potentieel super dodelijk biologisch wapen‘ van het soort waar het Pentagon rapport uit 1996 melding van maakt. 60% tot 90% van de mensen die besmet worden met het virus, sterven.

Vorig jaar onthulde auteur en onderzoeker F.William Engdahl dat het Pentagon de Aziatische griep in een wapen probeerde om te zetten. ‘Als de berichten klopen, dan kan dit een nieuwe pandemie op onze planeet veroorzaken, die verwoestender zal zijn dan de epidemie van de Spaanse griep in 1918, waar naar schatting 30 miljoen mensen door zijn omgekomen, voordat het uiteindelijk uitdoofde.’

 

Volgens Engdahl zouden onderdelen van het internationale farmaceutische industrie kartel samenwerken met de Amerikaanse regering om een genetisch gemodificeerd H5N1 virus te creëren, waardoor een door mensen veroorzaakte pandemie zou ontstaan. Hij citeerde daarbij Rima E. Laibow, hoofd van de Natural Solutions Foundation, een burger-waakhond groep die de farmaceutische industrie in de gaten houdt:

 

‘Op grond van onze beste inlichtingen schatten we dat het pandemische Aziatische griepvirus reeds gecreëerd is in de VS, waarbij het dodelijke genoom van de pandemie uit 1918 -foutief betiteld als de ‘Spaanse griep’- gefuseerd werd met het DNA van het onschadelijke H5N1 virus, in een groeimedium van menselijke niercellen. Sommige virologen geloven dat dit ervoor zorgt dat het door mensen gemaakte, gemuteerde virus, menselijke cellen herkent, en weet hoe hier in binnen te dringen.’

 

Daarnaast is het opmerkelijk dat Walter E. Boomer, een gepensioneerde voormalige vier-sterrengeneraal en sub-commandant van het Amerikaanse Marinierskorps, zitting heeft in het directiebestuur van Baxter International. Natuurlijk is dit geen definitief bewijs dat Baxter wordt gecontroleerd door het Amerikaanse leger of achter de ‘toevallige’ besmetting van H3N2 seizoengriepvirussen met het H5N1 virus in een laboratorium in Oostenrijk zit. Maar het is wel degelijk uiterst verdacht.

 

Baxter International heeft al sinds 1941 banden met het Amerikaanse leger, toen de bloedverzamelingsinstrumenten van het bedrijf de enigen waren die voldeden aan de eisen van de Amerikaanse strijdkrachten.

 

Het rapport ‘Air Force 2025′, dat ‘fictieve toekomstige bedreigende scenario’s’ in beeld wilde brengen, voorzag behalve een griep pandemie in 2009, bijvoorbeeld ook het uiteenvallen van de VN in 2010.

 

Bron: xandernieuws.punt.nl

Lees ook:Vogelgrieppandemie zou 2 biljoen dollar kosten (3)
Lees ook:Hoge sterfte door Spaanse griep achterhaald
Lees ook:Achter virus schuilt monsterlijke industrie
Lees ook:Vogelgriep inspireert creatieve middenstanders
Lees ook:Griepepidemie kan voor recessie zorgen

Eén reactie op “Amerikaanse militaire studie ‘voorzag’ grieppandemie in 2009

  1. contactlenzen

    Hoe is het dan mogelijk dat er toch nog zoveel mensen besmet zijn hiermee?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.