Vlierbessensiroop werkt echt tegen Mexicaanse griep

Vlierbessensiroop is zeer effectief tegen de griep. Klinische studies hebben aangetoond dat een extract van de zwarte vlierbessen een verhoging veroorzaakt van de productie van cytokinen, dat zijn ontstekingswerende stoffen die het lichaam zelf aanmaakt. Een cytokine is een proteïne die een belangrijke rol speelt in de immuniteit van iedere mens.

De buitengewone kwaliteiten van de zwarte vlierbes zijn al eeuwenlang bekend. Jarenlang is gezocht naar een procédé om de stoffen van de zwarte vlierbes te extraheren en te concentreren. Het resultaat is Sambucol, met het gepatenteerde extract Antivirin, dat voorkomt dat het griepvirus de menselijke cel binnen kan dringen en zich zo kan vermenigvuldigen.

Deze week heb ik zelf alvast een flesje gekocht!

Voor meer informatie kijk op: http://www.herbalsciencegroup.com/default.aspx

Lees ook:De strijd tegen griep en verkoudheid
Lees ook:Vogelgriep inspireert creatieve middenstanders
Lees ook:Echinacea remt Mexicaanse griepvirus in vitro
Lees ook:Crucell ontdekt antilichaam tegen vogelgriep H5N1
Lees ook:‘Gezondheidspersoneel moet griepprik krijgen’

17 reacties op “Vlierbessensiroop werkt echt tegen Mexicaanse griep

 1. wim jansen

  Was dit nou een van die nep-medicijnen, dacht u? Nee hoor, de nep-medicijnen die het schadelijkst zijn worden verkocht aan minister Klink: volgens grootschalige (onafhankelijke)onderzoeken die in de VS in medische top-tijdschriften zijn verschenen leveren bijna alle wetenschappelijke studies over de griepprik een minimale gezondheidswinst op. Tegen een flink risico: zo is van astmatische kinderen bekend dat ze 3x vaker in het ziekenhuis worden opgenomen na een griepprik dan gewoon door een griepje zelf. Andere criminelen die u een prik of Tamiflu proberen aan te smeren zijn er natuurlijk ook, daar werd al voor gewaarschuwd. Maar vlierbessen zijn te goedkoop en er valt zo weinig aan te verdienen dat geen crimineel het de moeite waard vindt. Alleen het RIVM liegt erover. Dat vind ik op zichzelf al vrij crimineel, overigens. Behalve die onvolprezen vlierbessen (ook te koop bij de drogist als SAMBUCOL) bestaat er Oscillococcinum. Homeopatisch, zonder bijwerkingen en terug te vinden op de WHO-site als bewezen werkzaam. Geen crimineel heeft het er af kunnen gummen. Conclusie: laat uw huisarts zijn prik maar houden, laat het RIVM maar kletsen en Klink maar proesten. Voor mij is het motto: Pandemie? Kies homeopathie!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. roosje

   en wie gaan er nu dan ook verdienen aan de griep of geven de homeopaten het gewoon gratis weg

     /   Beantwoorden  / 
  2. roosje

   oh en hoe groot is jouw aandelen pakket voor homeopaat middelen of heb je een eigen praktijk?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Iem

  Laat je niet vaccineren met zwaar gif met alle gevolgen die erop volgen. Ik weet van een bioloog uit Hongarije dat VLIERBLOESSEM THEE een uitstekend middel is om griep en koorts te bestrijden! Neem 3x daags een kopje thee. Die kun je kopen bij een reformwinkel. Neem voldoende rust en drink anderhalve liter water per dag met wat vitamine C en zinksupplement.

    /   Beantwoorden  / 
  1. roosje

   ga tog een boek schrijven

     /   Beantwoorden  / 
 3. Ton Claessen

  .
  Verontschuldiging het eerdere bericht is ineens (software bug?) weer terug dus niet verdwenen en geen censuur(zie hierboven).

  Ton Claessen (64), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en webmaster van:
  .
  http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
  met als motto ‘BIJ MIJ BLIJFT IEDERE SPUIT ERUIT’!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. roosje

   de enige bug die ik hier zie dat ben jij en je antie vaccinatie groepje mag ik alle nabestaande van mensen en kinderen die dood zijn gegaan door de griep naar u doorsturen voor verhaal ik bedoel mischien bent u wel diegen die hun de knoop hebben laten doorhakken om niet te prikken eigenlijk moet jouw motto zijn niet prikken lekker stikken

     /   Beantwoorden  / 
 4. Fi Donc

  Beste mensen, dat vlierbessenonderzoek is gedaan door de fabriek die het verkoopt. Geen wonder dat de uitslag positief is.

  Hetzelfde horen we met enige regelmaat over oscillococcinum. Dat is een eindeloos verdunde oplossing van verrotte eendenlever die homeopaten ons proberen aan te smeren. De WHO was er bijna ingestonken. Die homeopathsiche rommel is dan wel officieel geregistreerd, maar hameopathische middelen hoeven niet op werkzaamheid te worden onderzocht. Ze moeten alleen maar ‘gegarandeerd onschadelijk’ zijn. Nou, dat zijn ze – ze doen helemaal niks! Dat krijg je ervan als je de zogenaamd werkzame stof eindeloos verdund.

  En een kopje vlierbloesemthee, zegt mevrouw? Ach, waarom niet? Steek ook een bosje peterselie in je oren. En kijk voor het slapengaan onder je bed of er geen Mexicaan onder, dat zit helpt ook. Welterusten, kabouters.

    /   Beantwoorden  / 
  1. roosje

   kijk dat vind ik nou humor er was er ook al een die zei dat je hete pepers moest eten ja je krijgt snel effect darmkrampen en maagklachten he waarom gaan we niet met ze alle op een berg zitten mediteren en dan hopen dat E.T. ons oppikt en ons naar een betere wereld brengt

     /   Beantwoorden  / 
 5. roosje

  heb ik gezegd dat dat niet zo was

    /   Beantwoorden  / 
 6. roosje

  het gaat erom wat je voor het product wat je aanprijst moet betalen

    /   Beantwoorden  / 
 7. Fi Donc

  Mascha Roedelof prijst haar eigen handeltje aan: zij is Bewust Leven Begeleider (“ook voor telefonische consulten”). Ze beveelt de ‘kinesiologietest’ aan, een flauwekultest van je ‘energiebanen’. Volgens Mascha kun je bepalen of een kruid of voedingsmiddel goed voor je is door eerst je pols te nemen, dan het kruid of voedingsmiddel voor je buik te houden, en daarna nog eens je pols te nemen. ‘Als het voedingsmiddel of kruid niet goed is voor jou, neemt je polsslag met een aantal slagen per minuut toe,’schrijft ze.

  O, en ‘iemand met holle wangen kan duiden op een probleem met de eiwitstofwisseling,’ schrijft ze op haar site.

  Ik denk dat ik ook maar telefonische consulten ga geven. Leg bij hoofdpijn een kruidenbuideltje van Knorr onder Uw hoofdkussen, mevrouw. Dat is dan vijfentwintig euro.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Fi Donc

  Trouwens, Mecking, al wat gemerkt van die vlierbessensap? Een collega van Mumcuoglu is voor zichzelf begonnen sinds hij heeft gezien hoeveel geld er in die handel zit. Hij verkoopt nu zijn eigen VERBETERDE extract van sambucus en wil niks meer van haar weten.

  Oplichters zijn het.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Griep

  Wat een negativiteit allemaal! Wij gaan gewoon verder met Echinaforce in de maanden met de R erin.

  Groet, Miriam

    /   Beantwoorden  / 
 10. roosje

  jij word vast slapend rijk

    /   Beantwoorden  / 
 11. roosje

  over de rug van een ander dan he

    /   Beantwoorden  / 
 12. Mascha Roedelof

  Tja, Roosje, als je de link gevolgd had, had je kunnen zien dat ik de informatie op mijn website vrijelijk beschikbaar stel. Naast de info over sambuca nog veel meer info met betrekking tot het verhogen van je weerstand: vrijelijk beschikbaar gesteld Roosje.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.