Staat Nederland een grote uitbraak van de influenza A /H1N1 te wachten?

Staat Nederland een grote uitbraak van de Mexicaanse griep te wachten?

Directeur Roel Coutinho van het RIVM verwacht duizenden gevallen van besmetting met het virus Influenza A/H1N1.Volgens Coutinho zijn apotheken voorbereid op duizenden besmettingen.

De website van het RIVM geeft actuele informatie over het aantal patiënten. “Alle apotheken zijn voorbereid op een grotere uitbraak en hebben genoeg virusremmers in huis,” aldus Coutinho.

Een aantal weken terug schetste Coutinho al het beeld dat na de eerste griepgolf is gedooft, na een paar maanden het virus terugkeert in het najaar. Coutinho herhaalde deze uitspraken tegen het AD. Tot nu toe waren alle besmette Nederlanders in het buitenland ziek geworden.

De griep werd gisteren in Nederland voor het eerst overgedragen van mens op mens. Een vader besmette zijn kind en een winkelmedewerker kreeg de griep van haar collega.De kans dat er in Nederland iemand aan de griep overlijdt, is daarom volgens het RIVM zeer klein.

De nieuwe slachtoffers zijn behandeld met Tamiflu en maken het volgens het Ministerie van Volksgezondheid goed.Sinds vrijdag zijn er tien gevallen van de Mexicaanse griep in Nederland bijgekomen.

Dat brengt het totale aantal besmettingen op twintig.Wereldwijd zijn er ruim 25.000 mensen besmet, verspreid over 73 landen. Het dodental staat op 139.

Bron: Medicalfacts

Lees ook:Nederland klaar voor griepgolf
Lees ook:Veel vaker griep dan gemeld
Lees ook:Eerste resistente Mexicaanse griepvirus in Nederland
Lees ook:Eerste piek griepgolf al in augustus
Lees ook:Aantal Mexicaanse griepgevallen in Nederland loopt terug

18 reacties op “Staat Nederland een grote uitbraak van de influenza A /H1N1 te wachten?

  1. Arend Zeevat

    De producent van Tamiflu, Baxter, kwam eerder dit jaar in het nieuws door een bewuste besmetting van een griepvaccin met het vogelgriepvirus. Dit vaccin werd naar 16 landen gestuurd. In Polen stierven daardoor 21 mensen. Dit is misdadig. Raad nu eens wie het vaccin voor de Mexicaanse griep mag maken?

    Deze griep heeft een achterliggende agenda, die de belangen dient van machthebbers, de farmamaffia en hun vertegenwoordigers in regeringen, VN en de WHO. Laat u niet voorliegen. Neem geen vaccinatie. Er sterven jaarlijks duizenden mensen aan een normale griep. Aan deze H1N1 zijn het er nu nog geen tweehonderd wereldwijd. Waarom is het nu een pandemie? Waarom moet iedereen hoogstwaarschijnlijk verplicht worden ingeënt? Hoe komt het dat men nu al weet dat in het najaar het virus waarschijnlijk zal muteren in een gevaarlijker soort? Hoe komt het dat er de laatste jaren plotseling allerlei vreemde mutaties van virussen opduiken? Wie verdient hier het meeste aan? Stel uzelf eens de nodige vragen voordat u zich als een mak schaap naar de vaccinatieslachtbank laat leiden.

    De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister heeft onderzoek gedaan naar de misdadige praktijken van de farmamaffia en kwam tot ontstellende ontdekkingen.

    Zie: http://dprogram.net/2009/06/25/journalist-files-charges-against-who-and-un-for-bioterrorism-and-intent-to-commit-mass-murder/

      /   Beantwoorden  / 
    1. klaas

      Waarom blijf je paniek zaaien?
      Er is toch niets tegen te doen.
      En laat Jane Burgemeister eens op de t.v.
      komen.Zodat heel de wereld het kan horen.
      Maar dat doet hij niet.Dus blijft alles maar gissen,en de roddels nemen op het net toe.
      Net als de paniek.
      gr.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Jos

    Wat lul je nou joh, er is genoeg tegen te doen. Optijd je rust pakken, gezond eten, ontspannen. vitamine slikken, en wie weet nog tamiflu. Je weerstand versterken is gewoon heel belangrijk want dan heb je minder kant om ziek te worden en als je dan ziek wordt dan blijf je misschien in leven ;) omdat je weerstand sterk genoeg is om het virus te elimineren. Tevens is het virus nu nog niet zo sterk wat ik uit de artikelen begrijp dus dat is juist mooi, want als je het nu krijgt bouw je teminste antilichamen op voor het winterseizoen. Daarnaast zijn er tot nu toe alleen mensen aan overleden die al een ernstige ziekte onder de leden hadden. ALdus alle informatiebronnen op internet.

    Kijk anders ook even op de:

    http://www.dehoudbareman.nl

    Misschien staan daar nog wat tips en wetenschappelijk literatuur om je weerstand te versterken.

    MVG,
    JOS.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jos

    Hoi Arend Zeevat,

    Doe aub normaal. Wil jij net zoals bij de inëntingen voor baarmoederhalskanker zeggen dat de mensen het niet moeten doen. Denk je dat zoiets zomaar wordt gezegd? Het is toevallig en frappand dat dit virus misschien uit een reageerbuis komt, dat het toevallig rond de tijd van de recessie zijn verspreiding doet. Maar ik ga nergens agenda’s achter zoeken.

    Al verdienen mensen hier topsalarissen mee dan is het nog belangrijk om die inëntingen te nemen. Die zorgen er juist voor dat ons lichaam anti-genen gaat aanmaken zodat we minder kans hebben om te overlijden. Het is het virus is verzwakte vorm die ons versterkt/beschermd.

    Jij hoeft hem niet te nemen maar je moet andere niet met jouw ideölogiën besmetten, want als er ergens dan een gevaarlijk virus ronddwaald dan ben jij het wel. Dus: STOP! Voordat jij straks een massa-moordenaar bent. Want door jouw woorden gaan sommige mensen misschien geen inënting halen, je maakt mensen dan bang voor iets waar ze niet bang voor hoeven te zijn. En dan kost het die mensen die dat geloven nog hun leven, alleen omdat ze jouw DOMME tekst gelezen hebben.

    Het zou me niet verbazen dat jij ook een type bent die in een sigarewinkel sigaretten staat te promoten :-P

    Weet je, neem zelf dan geen vaccin. Een virus minder.

    Prettige dag verder!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jos

    Hoi Arend zeevat, daar ben ik weer. Het artikel had ik nog nit gelezen, dit geeft wel een andere kijk op het verhaal. Maar dan nog kan je je kanttekeningen erbij zetten. Ik geloof namelijk niet dat de nederlandse staan mensen laat inënten met als doel mensen uit te roeien. Dit zou eerder een list kunnen zijn om zo heel en heel veel mensen ervan t weerhouden om zo vaccin te halen, juist omdat de productie veel tijd kost. Juist omdat heel veel mensen uit angst zo snel mogelijk willen worden geënt. Als er echt bewijzen zijn dan zullen we dat wel zien op de tv.

    Ik heb tot op heden mijn vaccin elk jaar gekregen, als ik hem niet neem wordt ik dus ziek. Ik weet waar ik over praat want ik heb er verstand van. Ook dit vaccin wil ik nemen.

    Jos.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Arend Zeevat

    Jos lees het artikel via deze link: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1928/het-farmaceutisch-complot-34-f-meijman.html

    Je zult dan zien dat Big Pharma op alle mogelijke plaatsen haar lobbyisten heeft, die een achterliggende agenda hebben. Het punt is Jos, dat de mensen die menen de mensheid te moeten besturen in een dusdanige denkwereld leven, die door ons gevoelsmatig niet te vatten is. Zij zijn totaal vervreemd van alles dat met een sociaal-menselijk bewustzijn heeft te maken. Ze lijden op grote schaal aan een superioriteitswaan. Vanuit deze grootheidswaan menen ze het recht te hebben zich de hele wereld inclusief de mensheid toe te eigenen en daar mee te doen wat zij belangrijk vinden.

    Voor hen telt een individueel mensenleven niet. Zou dat wel zo zijn, dan was er geen oorlog, ziekte, hongersnood en ander sociaal onrecht meer. Ze hebben een kennis over de psychologie van de mens, met name de onbewuste kanten daarvan, en weten daar zodanig op in te spelen dat mensen d.m.v. angstaanjagerij gemanipuleerd kunnen worden. De media spelen daar een belangrijke rol bij.

    Het is nu wachten op het grote incident dat gebruikt kan worden om mensen gek van angst te maken, zodat ze noodtoestand kunnen afkondigen en iedereen verplicht die spuiten in hun lijf kunnen drukken.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jos

    BTW: Vaccinaties kunnen wel eerder klaar zijn als ze op cellen ipv op eieren worden gekweekt, dus zo gek is het eigenlijk niet. Uiteindelijk moeten ze ook een vergunning aanvragen willen ze het vaccin op de markt brengen, want het mag geen gevaar zijn voor de mens.

    DUS……… ?

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bert Maathuis

    Mensen hebben veelal totaal geen besef wat er achter de schermen plaats vindt. Dat wordt inderdaad ook uitstekend afgeschermd.

    Een paar jaren terug zei de heer Osterhaus al dat het geen vraag was of er een griepepidemie/-pandemie kwam, doch de vraag was slechts wanneer. Toen moesten de mensen dit dus al gaan geloven.

    Gisteravond heeft de heer Osterhaus de huidige situatie nog eens uitgelegd. Dat ging in een nogal huiselijke sfeer: aan de keukentafel, inclusief TV-beelden. Alles knap gedirigeerd en gemonteerd. Zo sprak meneer Osterhaus ook zijn mening uit over Geert Wilders. Nu kunnen wij dus gevoeglijk aannemen dat meneer Osterhaus het tegendeel is van meneer Wilders, qua karakter: een evenwichtig, vriendelijk, ontspannen en beheerst mens, die geen wilde(rs) uitspraken doet!
    Ik vroeg me al af, waarom deze beelden van Wilders en de uitspraken van Osterhaus hierover, in deze korte advertorial werden afgewisseld met de verhalen over virussen….

    Zeker, een knappe presentatie.

    Achter de schermen……

      /   Beantwoorden  / 
  8. Jos

    Hoi Bert Maashuis, ik heb gisteren toevallig ook het zelfde programma gezien. Ik vond het ook heel apart dat dit zo in een bepaalde samen hang gecamoufleerd werde door afwisselende beelden van sport en gesprekken over collega’s die ook buitenlands waren etc.

    Wat voor doel denk jij dat hier dient? We kunnen hier flink op los gissen, lijkt mij wel leuk om te doen. Aangezien het mij ook opviel terwijl ikd it bericht nog niet had gelezen.

    Gr,
    Jos.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Bert Maathuis

    Jos,

    dank voor je reactie.

    De bedoeling van deze enscenering schreef ik immers al:
    >> Nu kunnen wij dus gevoeglijk aannemen dat meneer Osterhaus, qua karakter, het tegendeel is van meneer Wilders: een evenwichtig, vriendelijk, ontspannen en beheerst mens, die geen wilde(rs) uitspraken doet!<<

    M.a.w., meneer Osterhaus is een evenwichtig, geloofwaardig man. Vertrouw hem maar!

    De uitzending kwam (althans bij mij [ik kan wat dit betreft natuurlijk alleen maar voor mezelf spreken] nogal amateuristisch over, populistisch.

    Toch zullen we er allen samen, mét RIVM /Hr. Coutinho / en hun overige collega’s uit moeten komen. Het beste lijkt mij sowieso om ervoor te zorgen dat je ZELF zoveel mogelijk in goede gezondheid verkeert. Dan kom je op de bekende aandachtspunten, namelijk: let op, op wat je eet; en let op voldoende beweging, rust en ontspanning.
    Wat mij betreft, naast deze aandachtspunten vooral: VERTROUW OP JEZELF. Dus op je eigen gevoel (en intuitie), je eigen verstand en je eigen lichaam! Die zijn allen ERG krachtig; als je deze tenminste bewust hanteert. (In die zin kwam het verhaal van meneer Coutinho dan ook in het geheel niet krachtig over, zoals ik het al als amateuristisch waardeerde. Op TV (b)lijkt men de bevolking behoorlijk te onderschatten ….)

    Ik meen dat de verschillende bestanddelen van de beschikbaar gestelde/te stellen vaccins vele, véle malen riskanter zijn dan de griepbestrijdende factor ervan.

    Mijn hart groet eenieder; ook de (zo te noemen?) sparringpartners in dezen. Opdat dit (griep)verhaal helder en zuiver belicht gaat worden.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Arend Zeevat

    Vrijdag Argusoog Radio 20:00 – 22:00 (Extra uitzending Arend vs Nexus)

    Deze week:

    SWINEFLU Alert – Gezien de laatste ontwikkelingen rond het opgeblazen Mexicaanse griepvirus en de toenemende overheidspropaganda om ons allemaal aan die twee prikken te krijgen, vindt Argusoog Radio het nodig om op vrijdagavond 17 juli een extra uitzending te verzorgen van Arend versus Nexus. We zullen het gaan hebben over die overheidspropaganda, de laatste bekend geworden feiten en hoe we er mee om kunnen gaan. We gaan dit doen met Micha Kat van http://www.klokkenluideronline.nl, Désirée Röver, de inmiddels welbekende medisch onderzoeksjournaliste en waarschijnlijk Anneke Bleeker van http://www.verontrustemoeders.nl.

    Tevens is dit een eerste opstap, een soort van prelisten, naar de eigen uitzending van Micha Kat, die hij eens in de twee weken op de vrijdagavonden vanaf 7 augustus gaat verzorgen van 20.00 tot 22.00 uur. Daarover binnenkort meer.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Jos

    EVEN VOOR ALLE DUIDELIJKHEID.
    Vaccinatie is vrijwillig! Campagne is nodig gezien het feit er veel mensen bijv. baarmoederhalskanker krijgen d.m.v. verkeerde voorlichting! Gelovigen die denken dat het hun tijd is, of uit angst een vaccin weigeren. Het RIVM moet goedkeuring krijgen, een vergunning om deze vaccins bij mensen in te mogen spuiten. Tot de dag van vandaag ziet met dat er mensen nog ziek worden omdat ze geen prik halen, zie; bof, mazelen, kinkhoest, difterie, rode hond komt minder voor! In landen met een lage vaccinatiegraad vind men op een grote schaal nog ziektes die in landen als NL minder voorkomt. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus ik twijfel heel erg bij jullie visie. Een idioot schrijft en roept wat maar je hebt het wel over deskundige die zo’n vaccin maken. Dit is wel weer boeiend: http://www.nujij.nl/liever-geen-vaccin-tegen-(mexicaanse)griep.6129335.lynkx

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron van Maanen

      Jos,

      even er tussen door.
      Ik heb in mijn jeugd alle entingen gehad en toch de bof, mazelen, rode hond en toen ik een jaar of 43 was ook nog eens kinkhoest. Voor mij werken de entingen dus niet zo geweldig. Ik neem ze dan ook niet meer.

        /   Beantwoorden  / 
  12. Bert Maathuis

    Jos, als je schrijft:

    Campagne is nodig gezien het feit er veel mensen bijv. baarmoederhalskanker krijgen d.m.v. verkeerde voorlichting! Gelovigen die denken dat het hun tijd is, of uit angst een vaccin weigeren. Het RIVM moet goedkeuring krijgen, een vergunning om deze vaccins bij mensen in te mogen spuiten.

    dan denk ik, gebruik je verstand (waar jij ongetwijfeld ook in gezonde mate over beschikt!) en vraag je eens af of de situatie betreffende de baarmoederhalskankerspuit immers niet hetzelfde karakter draagt als de huidige tactiek met de griepspuit.

    Ieder mens is ooit eens geboren en velen hebben sindsdien NOOIT toegezegd dat tegen hun zin in hun lichaam ingespoten mag worden.

    Waarom heeft het RIVM er zo’n belang bij om zoveel mogelijk mensen te vaccineren?
    Ze maken zich immers wel erg druk om maar zoveel mogelijk mensen, hoe dan ook, over te halen. Altruisme? Ik begrijp deze activiteit niet.

    Eerst maar eens helder en zuiver krijgen, hoe het met de diverse bestanddelen zit; zover zijn we nog niet.
    Gegroet!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Jos

    Waarom heeft het RIVM er zo’n belang bij om zoveel mogelijk mensen te vaccineren?
    (Omdat er anders veel mensen dood gaan. Minder mensen=minder geld->weinig opbouw van andere wereldlanden etc).
    Altruisme? Ik begrijp deze activiteit niet.
    (Waarom mensen overhalen> een giftig goedje inspuiten> en vervolgens een grote hoop van ziektekosten in de toekomst> is niet logisch!)
    Eerst maar eens helder en zuiver krijgen, hoe het met de diverse bestanddelen zit; zover zijn we nog niet. (Ik ben beniwud. Tot vandaag sinds 3 jaar lang helpt de griepprik mij prima. Daarvoor was ik vaker en langer ziek. Ik ken ook niet elk bestanddeel. Maar dat weet ik van zoveel producten niet eens)

    Jos

      /   Beantwoorden  / 
  14. Bert Maathuis

    Omdat er anders veel mensen dood gaan. Minder mensen=minder geld->weinig opbouw van andere wereldlanden etc).JE GEBRUIKT JE VERSTAND NIET, JOS !

    > een giftig goedje inspuiten> en vervolgens een grote hoop van ziektekosten in de toekomst>

    Hoezo veel ziektekosten, Jos? (Er gaan immers véél mensen dood, zeg je!! Weet je wat die miljoenen spuiten kosten? Jawel toch?)

    Tot vandaag sinds 3 jaar lang helpt de griepprik mij prima. Daarvoor was ik vaker en langer ziek

    Heeft je lichaam dan geen weerstand opgebouwd? Als je elk jaar de griep krijgt, dan heeft dat hoogstwaarschijnlijk een psychische oorzaak. Helaas, de meeste mensen gaan niet zo ver in hun onderzoek; en hier iets aan doen, dat doen nog minder mensen.

    Ik ken ook niet elk bestanddeel. Maar dat weet ik van zoveel producten niet eens)

    Jos, de bestanddelen van (griep)vaccinaties zijn momenteel érg makkelijk via internet te vinden! Je schrikt je WEZENLOOS !!! Gebruik toch s.v.p. je verstand, Jos, dat je ongetwijfeld in ruime mate bezit. (Je HEBT denkvermogen, je BENT dat niet.)

    Jos, ik kies onbetwist liever zoveel mogelijk voor een natuurlijke manier van leven, in plaats van zeer grote risico’s te lopen middels vaccinaties.
    De overheden maken er momenteel weer een enorm financieel spectakel van ….. !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.