Depopulatie op grote schaal begonnen

Psychopaten regeren de wereld 

Niets in de staatsafhankelijke subsidiemedia

Sinds een dag of twee informeert buitenlandse media uitvoerig over het dodelijke vogelgriep virus dat in antigriepvaccins van Baxter aangetroffen is. Die vaccins zijn over zo’n 18 landen verdeeld. Nederland is een van die landen. De Tsjechische pers kwam ermee naar buiten waarna Engelse en Arabische vertalingen het verder verspreiden. Ook in Canada werd het nieuws al overgenomen.

 

Geen ongeluk

Gezondheidsexpert Mike Adams is duidelijk wanneer hij zegt – citaat ” Het antwoord is schokkend dat dit niet het gevolg kan zijn van een ongeluk. Waarom? Omdat Baxter International zich aan een zogenaamd BSL3 (Biosafety Level 3) houdt – een veiligheidset van protocollen in laboratoria die voorkomen dat crosscontaminatie van materialen kan plaatsvinden.” 

 

Levende H5N1 vogelgriepvirussen besmetten mensen niet zo gemakkelijk maar gecombineerd met N3N2 griepvirussen kan dit leiden tot zeer ernstige gevolgen. Op die manier ontstaat een broedplaats voor hybridenvirussen die gemakkelijk onder mensen verspreid kunnen worden.

 

Amerikaanse Desiré De Rover

Dr. chirurg Rebecca Carly is in Amerika de variant van onze Nederlandse medisch onderzoekjournaliste Desiré De Rover.

 

In een interview van 3 maart 2009 zegt Dr. chirurg Rebecca Carly dat antigriepvaccinaties biologische wapens zijn die dienst doen voor depopulatie. Ook zij spreekt van opzet wanneer het gaat over het vermengen van het griepvaccin met het vogelgriep virus. Deze variant leidt tevens tot een vrij gruwelijke dood. Het leidt tot longbloedingen en mensen stikken zo in hun eigen bloed… Hoor ik daar de droom van professor Pianka alsnog in vervulling gaan? Hij pleitte immers, onder meervoudige staande ovaties van zijn “leerlingen”, voor depopulatie met het ebolavirus omdat dat zo lekker gruwelijk is… echt iets voor volgelingen van de illuminati.

 

Dr. Carly vertelt verder hoe dit tot de grootste pandemie kan leiden die de wereld ooit gekend heeft. Het gaat hier om een ware uitroeiing van mensen en dieren. Via besmette dieren is dus ook het voedsel besmet…

Wanneer uw buur zich laat inspuiten met dat antigriepvaccin, kan die u besmetten wanneer die bvb niest, of met besmette handen, en anders loopt u wel kans via voeding of via het sproeien dmv chemtrails…

 

Massawaanzin

Eugenetica zijn momenteel bezig met de voorbereiding van de grootste Holocaust die de mensheid ooit gekend heeft. 60% tot 90% van de mensen die met het virus in aanraking komen, sterven eraan. Wanneer het virus dus werkelijk in de maatschappij geïntroduceerd is, zal het allemaal zeer snel gaan… Geschat 70 miljoen mensen zouden eraan kunnen sterven. Ouderen in verzorgingstehuizen krijgen zonder uitzondering zo’n antigriepvaccinatie. Mooi meegenomen wanneer men die economisch onrendabele ‘lasten’ op die manier kan verminderen, nietwaar!

 

Obama

Trouwens, wie nog steeds warm loopt in de broek voor Obama… hij verdubbelde het fonds voor eugenetica in Afrika. En daar dansen ze ondertussen de vreugdedans omdat een continentgenoot verkozen werd tot Amerikaanse president.

 

Verontwaardigde Harvardstudenten

Medicijnstudenten aan de ‘Harvard Medical School’ ontdekten dat de professor die de voordelen van cholesterolmedicijnen promootte niet enkel een fulltime lid is van de Harvard Medical universiteit, maar hoe die ook een betaalde adviseur is van 10 medicijnbedrijven waaronder 5 die cholesterolbehandelingen creëren… De studenten voelen zich geweld aangedaan omdat de informatie die ze onderwezen kregen niet vrij was van belangenvermenging. Ze zien in hoever de indoctrinatie ondertussen doorgedrongen is in hun studieprojecten. 

 

Gebruikelijk…

Blijkbaar is het gebruikelijk dat leden van de Harvard Medical universiteit honderdduizenden dollars per jaar bijverdienen door middel van consultaties en spreekbeurten. Financiële belangen doorweven universiteit en bedrijven zoals ook Baxter International, Pfizer, Merck, Biogen Idec, Dyax,… Het is geen vereiste dat zo’n belangenvermenging doorgegeven wordt… Integendeel, het belang van de financiële inbreng van de bedrijven wordt benadrukt. Dat lijkt echter sterk op chantage wanneer het gebeurt door middel van indoctrinatie van studenten.

 

Door: Godelieve Vaesen

Lees ook:Eerste succes met baanbrekend vogelgriepvaccin
Lees ook:Hoe deze winter de griep vermijden?
Lees ook:Bejaardentehuizen weren kinderen wegens Mexicaanse griep
Lees ook:‘Griepvirus is heel verraderlijk’
Lees ook:Griepepidemie houdt aan

2 reacties op “Depopulatie op grote schaal begonnen

  1. Peet

    Is dit dan echt zo een groot probleem?
    de mens heeft de planeet extreem verneukt.
    en als je dan bekijkt dat er in 1950 2.5 miljard mensen waren
    en vandaag de dag al 6.7 miljard, dan lijkt het mij nogal voor de hand liggend dat de mensheid, niet alleen het milieu, maar ook zichzelf zal uitroeien, op dit moment is het zelfs zo erg gesteld, als alle mensen op deze planeet zouden doodgaan, dat de natuur balans mss nooit helemaal hersteld word.
    Als griep virussen worden verspreid om dit te verminderen, lijkt me een goed plan, mexicaanse griep, neem ook even 5 miljard mensen mee als je kan.
    en zelfs dan, met de huidige populatie groei, al blijven er slechts 1 miljard mensen over, hoe zal het zijn over 100 jaar? allemaal terug bij af, weer overpopulatie, bedreigde diersoorten, bossen omgekapt, de planeer uitgeput
    nog even over bedreigde diersoorten, hoe komt het dat die bedreigd zijn? niet door de natuur hoor, de natuur is een vicieuze cirkel, weinig dieren is meer eten, is meer dieren, is minder eten, is minder dieren, is meer eten.
    het probleem is, wij als mensen zijn uit die cirkel gestapt, en hebben alles verstoord, hiermee zijn bedreigde diersoorten gekomen, doneren naar het wnf? helpt niet, zoiezo verdwijnt de helft van het geld naar achterlijke doeleinden, bovendien, de schade is aangericht, het enige wat nog mogelijk is, is om niet meer schade aan te richten, en griep loslaten op de mens, is een goeie mogelijkheid om het in ieder geval te verminderen

    niet mee eens? zoek is een lijst op met bedreigde diersoorten, meters lang..
    zoek is wat op over de populatie 100 jaar geleden en nu, teveel mensen? oordeel zelf, en bekijk ook eens hoe het over 200 jaar zou zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

    Het mooie is dat ik mij al sinds 1982 bezighoud met het onderzoeken van de vestiging van een nieuwe wereldorde. De bedoeling is dat de totale populatie teruggebracht moet worden naar zo’n 5 miljard. Het doel heiligt de middelen. Strecker Memorandum in verband met het door mensenhanden gecreerde HIV virus in Amerikaanse PF4 ( toxische ) laboratoria. De mexicaanse griep en alle ( verborgen ) belangen die daarmee gepaard gaan. En wat nu !? Jawel….de “superbug”, een bacterie die resistent zou zijn tegen zelfs de zwaarste anti-biotica en de griezels willen ons doen geloven dat ook die “zomaar” is ontstaan. Het verassende vind ik dat wanneer ik het er in mijn omgeving over heb ( wat ik al steeds meer achterwege laat ) notabene IK degene ben die zou lijden aan paranoide waanideen en complotscenario’s.

    De mens blijkt toch uiteindelijk de neiging te hebben het hoofd af te wenden voor realiteiten die zij niet kunnen handelen of bevatten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.